HiTek scheepskeuringen, reparatie, drinkwater, leidingwerk, projectbegeleiding, aankoopkeuring, technische keuring, EMCI Registered Surveyor
bt_red2
HiTek

over HiTek | Contact |


Scheepsreparatie en scheepslaswerk

Brede en lange ervaring.

HiTek heeft een lange en brede ervaring met scheepsreparatie en scheepslaswerk, varierend van notarisboot tot charterlogger en van reparatie van een lummel tot volledige opbouw van een casco. Bij Hans Tekstra van HiTek is uw schip in veilige handen.

Van klein onderdeel tot groot casco: alles kan

In eigen beheer kan bij gebrek aan eigen bedrijfswater reparatie en laswerk van geringe omvang worden uitgevoerd. Spullen die makkelijk transporteerbaar zijn worden naar de eigen werkplaats vervoerd ter reparatie.

Werkzaamheden binnen in het schip kunnen altijd worden uitgevoerd, mits dat op de plaats waar het schip ligt geen overlast geeft.

Voor grote klussen of werkzaamheden aan de buitenkant van het schip wordt gebruik gemaakt van faciliteiten in de omgeving van Enkhuizen in bedrijfswater van collega’s, zulks uiteraard in overleg. De kosten van het verblijf aldaar zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Echt grote klussen worden uitgevoerd in samenwerking met andere bedrijven, zoals scheepsconstructiebedrijf Frans de Baat. Hiermee wordt de expertise vergroot, de infrastructuur geoptimaliseerd en de tijd benodigd voor de uitvoering van de klus zo kort mogelijk gehouden.

Indien gewenst nemen wij de projectbegeleiding of projectleiding voor onze rekening.

Bewezen expertise

De ervaring spreekt voor zich uit onze lijst van grotere projecten. Zie ook projectbegeleiding.

gieklummelbeslag