HiTek scheepskeuringen, reparatie, drinkwater, leidingwerk, projectbegeleiding, aankoopkeuring, technische keuring, EMCI Registered Surveyor
bt_red2
HiTek

over HiTek | Contact |


Over HiTek

HiTek is een eenmansbedrijf van Hans Tekstra, actief in de scheepsbouw van custom-built jachten en schepen van de zeilende beroepsvaart.

Begonnen als lasbedrijf bestaat tegenwoordig het grootste deel van de werkzaamheden uit installatiewerk (leidingwerk). Dit houdt in het aanleggen van drinkwater-, vuilwater- en lenssystemen, alsmede cv- en airco-installaties.

Deze werkzaamheden worden door mij persoonlijk uitgevoerd in opdracht van de eigenaar of van de werf waar het schip voor werkzaamheden ligt.

Ik lever een totaalpakket, d.w.z. dat alle voorkomende werkzaamheden t.b.v. de installatie door mij worden uitgevoerd, van het ontwerp, het lassen van schotdoorvoeren, tanks, fundaties, enz., tot het leveren en installeren van pompen, cv-installaties en eventueel van sanitair.

Ook voor het zuiveren van watersystemen t.b.v drinkwater of douches heb ik de nodige expertise opgebouwd.
Dit kan gaan om sportkantines, zwembaden, schepen of andere locaties.

Daarnaast ben ik erkend keurmeester voor gaskeuringen en gecertificeerd bij de E.M.C.I. (European Maritime Certification Institute), als EMCI yachtsurveyor. Dus ook voor aankoopkeuringen, technische keuringen en Certificaten van Onderzoek (CVO) kunt bij mij terecht.

Door mijn lang ervaring heb ik een grote groep aan experts in mijn omgeving waar, indien nodig of gewenst, intensief mee samengewerkt wordt.

HiTek is leverancier van:

  • CV-ketels: Kabola, Ketelbinkie, Buderus,
  • Pompen/hydrofoors: Speck, Stork, Alfa, Flowjet, Par, RM 69
  • Toiletten: Sanibroyeur, RM 69, Rheinstrom, Geberit inbouwreservoirs
  • Uvidis waterzuiveringssytemen, legionella veilig

    HiTek is dealer van ROCA cv-ketels

 

Airco in de Havik
CV ketel zeewoelf
hoekurinoir op de Zeewoelf